За Био Лайф Козметикс

Био Лайф Козметикс ООД е създадено през месец октомври 2008 година.

Дружеството е официален вносител и дистрибутор на марките 3CHENES, PIZ BUIN, MONDIAL и POLAAR.

Екипът ни е с практика в областта на дистрибуцията на медицинска козметика и хранителните добавки. Не крием гордостта си от натрупания опит и в съчетание с грижа за нашите клиенти, ние им предоставяме конкурентно предимство.

Наши клиенти са:

Аптеки Субра, Аптеки Ремедиум, Аптеки Салджи, Аптеки плюс, Аптеки Адонис, Аптеки Медея, Аптеки Прополис, Авокадо, Орфей, Медея 2002, Еврофарм, Максфарм, Еда, Фини, Любка Георгиева, Бояна, Болина, Студентска, Аптеки 36.6, Аптеки Дара, Аптеки Авеню; Дрогерии Би Фит, Магазини БиоМаг; Спортни магазини Макс спорт, ЕсЕлЕс; Интернет магазини: www.kozmetika.bg, www.pazaruvai-lesno.bg, www.monami.bg, www.baroness.co и много други.

Екип:

Васил Чулов е съдружник и управител във фирмата. Магистър е по икономика в Университета за национално и световно стопанство. Има значителен опит в търговската дейност. От 2003 работи в сферата на медицинската козметика. През 2008 стартира с основаването на дружеството.

Емил Танев е съдружник и управител в Био Лайф Козметикс ООД. Завършил е в Техническия университет, магистър по специалността Индустриален мениджмънт. Работи заедно с В. Чулов от 1999 г. Има сериозен опит (5 години) в областта на медицинската козметика. Участва наравно в стартирането на дружеството през 2008 г.

Стоян Испиридонов е съдружник в Био Лайф Козметикс ООД. Отговаря за логистиката и управлението на складовите наличности във фирмата.

Елена Добрева е Beauty консултант, работи на постоянен договор в Био Лайф Козметикс ООД. Участва във всички проекти на фирмата. Магистър по Екология със значителен практически опит в работата с клиенти.

Екипът ни включва и специалисти с богат опит в областта на маркетинга, уеб-дизайна, счетоводството и правото, работещи по проекти на граждански договори.

„БИО ЛАЙФ КОЗМЕТИКС” ООД
Адрес: гр. София, п.к. 1756,
бул. „Климент Охридски” № 65
тел.: + 359 2 483 09 59
[email protected]