Дали брадата тип катинарче би подхождала на типичния мъжкар, или по-скоро на по-сладникаво изглеждащите мъже? Ще говорим все пак за това какво биха си помислили жените, когато пред тях се изтипосат мъже със своята брада катинарче. Дали ще са фаворит номер 1 за тях или пък напротив, няма да събудят и капчица женски интерес.

Предполага се, че сте типичният мъжкар. Но не от онези, които вечно миришат на пот и смятат, че жените се възхищават от неща като тестостерони, феромони и т.н. Защото има и такива мъже. Които не считат, че е необходимо да се къпят повече от веднъж седмично или пък да използват каквато и да е козметика. Освен сапун. И то само когато е крайно наложително. Смятат, че изглеждат изключително секси и дори мъжествено със скъсаната си бяла тениска. И доволно перчат своите мускули. Които е твърде възможно наистина да притежават.
Стоп! Надяваме се, че не сте от тези мъжкари. Защото в противен е възможно дори и да се затруднявате с четенето.

Говорим за онзи типичен мъжкар с брада катинарче, който държи на външния си вид. И съответно старателно се грижи не само за начина по който се облича, но и за начина, по който поддържа брадата си.

Брада катинарче…

Дали жените биха си паднали по него? Точно по този тип мъже и то с такава брада. Погледнете мъжа на лявата снимка. Сами бихте си отговорили на въпроса. Този тип мъже изглеждат перфектно. И естествено и жените ги намират за такива.

А симпатягата отдясно не Ви ли допада също? Той също е с брада катинарче. От повечето жени е определян като онзи тип мъже, които са по- сладникаво изглеждащи. Но дори и жените да не са прави по отношение на излъчването на Райън Гослинг (мъжът от дясната снимка), те определено са на почти едно и също мнение. И сладникаво изглеждащите мъже, и мъжете тип мачо, изглеждат прекрасно с брада катинарче.