Информация за доставка

Доставките се извършват от куриерска фирма, като цената на услугата се определя според населеното място, цената на продукта и теглото на поръчаната стока.
Цената и срока на доставката ще бъдат обявени по телефона от наш служител при потвърждаване на поръчката.
Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме.

ВНИМАНИЕ:

За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да посочите името на получателя и точен адрес за доставка – това може да бъде адресът, който сте дали при регистрацията си или друг адрес от адресната Ви книга.
Когато посочвате адрес за доставката, моля уверете се, че в рамките на работния ден, когато ще бъде доставена стоката, на този адрес ще бъдете Вие или друг човек, който сте упълномощили да я приеме.
След като финализирате поръчката си на електронния адрес, който сте дали при регистрацията си, ще получите имейл с цялата информация по поръчката.
Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

ВАЖНО!

При получаване nа пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!
Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва Био Лайф козметикс ООД с изпълнение.

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия:
– няма механични повреди;
– с оригиналната си опаковка е и има търговски вид;
Купувачът трябва да се свърже с оператор на „Био Лайф Козметикс” на телефон 0884 100950 и да съобщи за отказа си. „Био Лайф Козметикс” ООД се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 3 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подмени.
За всички въпроси и препоръки, свързани с продуктите, доставката и заплащането или с използването на сайта, моля, свържете се с наш оператор на тел.: 0884 100950, или ни пишете на имейл: [email protected]