Начало » Продукти » Комплект MONDIAL Classic

Комплект MONDIAL Classic

109.00 лв. 89.00 лв.

Луксозен комплект за мъже MONDIAL Smart 4. Класическа комбинация от от ръчно изработена четка за бръснене с естествен косъм и сапун за бръснене.

ЛУКСОЗЕН САПУН ЗА БРЪСНЕНЕ

Луксозен сапун за бръснене в елегантна и удобна  пластмасова купа за пътуване, така че никога да не Ви се налага да се откажете от удоволствието от едно перфектно бръснене, дори когато сте далеч от дома. Наличен  в 6 класически аромата.

ЧЕТКА ЗА БРЪСНЕНЕ С ЕСТЕСТВЕН КОСЪМ ОТ ЯЗОВЕЦ (FINE BADGER) С ДРЪЖКА ЧЕРЕН ЦВЯТ ИЛИ ЦВЯТ СЛОНОВА КОСТ

Четка за бръснене с естествен косъм от язовец (FINE BADGER), модел ART.2 – BASIC, размер L. Със слабо изразен тъмен оттенък на цвета, тъмната лента на косъма е по-слабо изразена, еластичните влакна позволяват изграждането на мека и приятна пяна.

 

Описание

Луксозен комплект за мъже MONDIAL Smart 5. Класическа комбинация от от ръчно изработена четка за бръснене с естествен косъм и сапун за бръснене.

ЛУКСОЗЕН САПУН ЗА БРЪСНЕНЕ

Луксозен сапун за бръснене в елегантна и удобна  пластмасова купа за пътуване, така че никога да не Ви се налага да се откажете от удоволствието от едно перфектно бръснене, дори когато сте далеч от дома.  Използва се само с четка за бръснене,  препоръчително МОНДИАЛ с естествен косъм от язовец.  След употреба премахнете всякакви остатъци от вода в купата, за да не се увреди сапуна за  бръснене.

Наличен  в 6 класически аромата:

  • Мандарина и подправки
  • Сандалово дърво
  • Бадем
  • Зелен тютюн
  • Бергамот Нероли
  • Портокалов цвят.

ЧЕТКА ЗА БРЪСНЕНЕ С ЕСТЕСТВЕН КОСЪМ ОТ ЯЗОВЕЦ (FINE BADGER) С ДРЪЖКА ЧЕРЕН ЦВЯТ ИЛИ ЦВЯТ СЛОНОВА КОСТ

Четка за бръснене с естествен косъм от язовец (FINE BADGER), модел ART.2 – BASIC, размер L. Със слабо изразен тъмен оттенък на цвета, тъмната лента на косъма е по-слабо изразена, еластичните влакна позволяват изграждането на мека и приятна пяна. Ръчно произведена от висококачествени материали, дизайнерска изработка.  Препоръчителна  за употреба с меки и традиционни кремове за бръснене в кутия, кремове за бръснене в туба и със сапуни за бръснене. Подходяща за нормална кожа. След използване премахнете внимателно всякакви остатъци от вода и пяна и поставете на поставка за четка за бръснене МОНДИАЛ.

Допълнителна информация

АРОМАТИ

, , , , ,

ЦВЯТ НА ЧЕТКАТА

ЧЕРЕН, СЛОНОВА КОСТ

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.