Начало » Продукти » Промоционален комплект за брада CARONTE

Промоционален комплект за брада CARONTE

105.00 лв. 78.00 лв.

  • Подхранва и хидратира брадата

  • Стимулира растежа на косъма

  • Подходящи при алопеция

Описание

Комплект за стимулиране и подпомагане растежа на брадата

комбинация от еликсир за брада CARONTE 50ml + шампоан за брада RAFFAELLO 100ml

Еликсир за растеж на брада обединява силата на кофеин, бизаболол, аргенин, хиалуронова киселина и лютива мента, в един мощен комплекс насърчаващ и стимулиращ растежа на косъма.

Има различни начини за употреба на Caronte за оптимален растеж и гъстота на брадата:

  1. Колкото по-често се бръснеш, толкова повече ще се сгъстява брадата ти. За да проникне в дълбочина Caronte трябва де се нанася след всяко бръснене, след добре почистена кожа на лицето. В случая Caronte не замества хидратиращият продукт след бръснене. Желателно е да използваш балсам след бръснене Gran Paradiso;
  2. При наличието на зони с по-бавен растеж, може да се нанася по няколко пъти на ден. Може да се прилага върху мокра или суха брада. За оптимален резултат използвай след измиване с шампоан за брада Raffaello;
  3. Със своите стимулиращи и подпомагащи растежа свойства, Caronte се препоръчва за лечение на алопеция. В този случай е необходимо ползването на продукта поне 3 месеца.

Начин на употреба: С помощта на капкомера нанесете няколко капки в зоните без брада или по-бавен растеж. Втрийте внимателно до пълно абсорбиране. Може да се нанася на суха или мокра брада.  Да се нанася сутрин и вечер на добре измита брада и кожа на лицето. За идеални резултати е препоръчително да се използва след шампоан за брада Raffaello. Препоръчително да се използва минимум 3 месеца или според вашите нужди.

Нето тегло: 50ml ℮ 1,68 fl.oz.

Шампоан за брада RAFFAELLO 100 ml: със сертифициран екстракт от овес с меко неагресивнo измивно действие. Подхранва и хидратира. Може да се използва и като сух шампоан.

Нето тегло: 100ml ℮ 3,38 fl.oz.

Произвoдител: DNG-Group Srl, Via della Repubblica 15, 36066 Sandrigo (VI) Italy.

Допълнителна информация

МАРКА

BARBA ITALIANA

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.