Слънцезащитно олио за тяло 100ml

29.90 лв.

Изчерпан

ПОЛАР СЛЪНЦЕЗАЩИТНО ОЛИО ЗА ВИСОКА ЗАЩИТА SPF 30+ предлага оптимална защита от слънцето, като блокира вредните ултравиолетови лъчи. Идеалният баланс на слънчеви UVB филтри подпомага борбата с ултравиолетовите бета лъчи, които са основната причина за слънчевите изгаряния. Специфичните UVA филтри за ултравиолетовите алфа лъчи помагат да запазим кожата защитена от преждевременното стареене. Широкоспектърната фотозащита е разработена с ускорител на тен, така че кожата едновременно е защитена и придобива здравословен тен.

Изчерпан

Описание

СЛЪНЦЕЗАЩИТНО ОЛИО ЗА ТЯЛО SPF 30

ПОЛАР СЛЪНЦЕЗАЩИТНО ОЛИО ЗА ВИСОКА ЗАЩИТА SPF 30+ предлага оптимална защита от слънцето, като блокира вредните ултравиолетови лъчи. Идеалният баланс на слънчеви UVB филтри подпомага борбата с ултравиолетовите бета лъчи, които са основната причина за слънчевите изгаряния. Специфичните UVA филтри за ултравиолетовите алфа лъчи помагат да запазим кожата защитена от преждевременното стареене. Широкоспектърната фотозащита е разработена с ускорител на тен, така че кожата едновременно е защитена и придобива здравословен тен.

Със своята водо- и пясъкоустойчива лека формула, спреят се нанася лесно, безвъздушната спрей-помпа може да се използва във всяко едно положение. Предназначен за коса, лице и тяло.

Нанесете равномерно и обилно 20 мин. преди излагане на слънце. Нанасяйте повторно, често, особено след плуване и спорт. Избягвайте обедното слънце.

Без парабени, алкохол и минерални масла. Дерматологично тестван.

Производител: KURBIEL SAS, Франция

Дистрибутор: “Био Лайф Козметикс” ООД, бул. „Кл. Охридски” 65, тел.:02/483 09 59;

 

 

 

Допълнителна информация

МАРКА

POLAAR

Добави подаръчна опаковка

Без подаръчна кутия, В малка кутия – 160 x 160 x 75, mm, В средна кутия – 190 x 190 x 90, mm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Заглавие