Kомплект Axolute Gold

150.00 лв.

Изчерпан

  • Удоволствие от бръсненето

  • Ароматерапия през целия ден

Изчерпан

Описание

Традиционен комплект за мъже. Идеална комбинация за едно наистина комфортно и приятно бръснене.

Комплекта включва традиционен твърд крем за бръснене, лосион за след бръснене и четка за бръснене с естествен косъм от язовец.

Традиционен твърд крем за бръснене Axolute 150ml

Традиционният твърд крем за бръснене АКСОЛЮТ е с най-високо качество сред кремовете за бръснене. Произведен по стар занаятчийски метод, без изкуствени оцветители и консерванти, с естествени съставки и натурални аромати. Интезивният аромат на цитруси и джинджифил смесени с дървесни нотки допринася за още по-голямо удоволствие от бръсненето. След бръснене кожата Ви ще бъде мека, кадифена и хидратирана. Задължително да се нанася с четка!

Лосион след бръснене 100ml

Axolute е уникален лосион за след бръснене. Специалният му състав, основан на провитамин В5, има овлажняващ ефект, облекчава и стяга кожата. Успокоява при раздразнения след бръснене с хемостатичното и стягащото си действие. Препоръчва се и за чувствителна кожа.

Четка за бръснене с естествен косъм от язовец

Четка за бръснене с висококачествен естествен косъм от язовец (FINE BADGER) със слабо изразен тъмен оттенък на цвета. Тъмната лента на косъма е по-слабо изразена, еластичните влакна позволяват изграждането на мека и приятна пяна. Ръчно произведена от висококачествени материали, дизайнерска изработка.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Заглавие