Комплект за бръснене Antica Barberia

75.00 лв.

  • За всеки ценител на класическото бръснене

  • Естествени растителни екстракти

  • Висококачествени материали

Описание

КОМПЛЕКТ ЗА БРЪСНЕНЕ

Комплект за бръснене АНТИКА БАРБЕРИА съдържащ Крем за бръснене с аромат сандалово дърво, Четка за бръснене с естествен косъм и Поставка за четка за бръснене

КРЕМ ЗА БРЪСНЕНЕ 125ml– с аромат, извлечен от сандалово дърво, с наситен  ориенталски мирис. Дървесен и плътен аромат, с продължителен и постоянен парфюм. Въздейства мощно на обонятелните функции и е в състояние да облекчи  физическото напрежение и да подпомогне борбата с депресията и апатията. Оригинален и различен от обикновените кремове за бръснене, гарантира изключително нежно и качествено бръснене. Задължително да се нанася с четка за бръснене. Без изкуствени  консерванти и оцветители, в удобна за ползване пластмасова купа.

ЧЕТКА ЗА БРЪСНЕНЕ С ЕСТЕСТВЕН КОСЪМ С ПЛАСТМАСОВА ДРЪЖКА ЧЕРЕН ЦВЯТ – четка за бръснене с естествен избелен свински косъм с черна лента, наподобяващ косъм от язовец, много еластична и мека, с кадифен ефект във върха. Ръчно произведена от висококачествени материали, дизайнерска изработка. Препоръчителна за употреба с твърди кремове за бръснене в дървена и пластмасова кутия. Подходяща за чувствителна и нормална кожа. След използване внимателно премахнете всякакви остатъци от вода и пяна и поставете на поставка за четка за бръснене МОНДИАЛ.

ПЛАСТМАСОВА ПОСТАВКА ЗА ЧЕТКА ЗА БРЪСНЕНЕ – произведена от висококачествена пластмаса черен цвят. Може да се използва за всички видове четки за бръснене МОНДИАЛ.

Производител: MONDIAL 1908 DIVISIONE COSMETICI, PAB SRL 50023 FIRENZE, ITALY

Допълнителна информация

МАРКА

ANTICA BARBERIA

Добави подаръчна опаковка

Без подаръчна кутия, В малка кутия – 160 x 160 x 75, mm, В средна кутия – 190 x 190 x 90, mm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Заглавие