Комплект за бръснене Axolute

108.00 лв.

  • Меко, гладко бръснене

  • Свеж интензивен аромат

  • Купи сега, с ПОДАРЪК!

 

Описание

Комплект за бръснене Axolute е за всеки един, който цени класическото бръснене!

Стилна поставка за четка, бръснач и купа + ПОДАРЪК Традиционен крем за бръснене Axolute 100ml

Вертикална метална поставка за бръснач, четка за бръснене и купа

Ръчно произведена от първокачествени материали, дизайнерска изработка. Правилното съхранение на бръснача и четката за бръснене е много важно за дълготрайното им използване. Всъщност, качествените бръснач и четка за бръснене могат да ти служат много години, ако ги съхраняваш правилно. Съхранявай ги на  подходящи поставки които са предназначена за съответните марка и модел.

Четката за бръснене с естествен косъм трябва да се остави да изсъхне с косъма надолу след употреба. Това пречи на водата да се събира в дръжката и да я увреди или деформира. Задължително и след използването ѝ е да я почистиш внимателно от всякакви остатъци от пяна и вода.

Хромираната метална купа е перфектна за създаването на пукхкава и мека пяна за бръснене. Използвай меки кремове за бръснене

Производител: MONDIAL 1908 DIVISIONE COSMETICI, PAB SRL 50023 FIRENZE,ITALY

Луксозен мек крем за бръснене в туба 100ml

ЛУКСОЗЕН МЕК КРЕМ ЗА БРЪСНЕНЕ В ТУБА съдържа екстракти от естествени съставки и етерично масло от кокос , които овлажняват и хидратират кожата на лицето, за да я подготвят за ежедневното  бръснене като позволяват леко плъзгане на острието на бръснача. След бръснене кожата Ви ще бъде мека и кадифена. Неповторимият аромат Аксолют със своите интензивни цитрусови нотки, смесени с джинджифил и дървесни нотки,  доставя истинско удоволствие по време на бръснене.

Не съдържа оцветители и консерванти.

Препоръки при употреба: Вземете малко количество от крема между дланите си и масажирайте нежно лицето си с топла вода до образуване на мека и плътна пяна. Препоръчително да се използва четка за бръснене МОНДИАЛ с естествен косъм от язовец за оптимално използване на крема. За по-пухкава и плътна пяна нанесете на лицето с  четката за бръснене с  нежни масажиращи кръгови движения.

Нето тегло: 100 ml ℮ 3,5 fl. oz.

Най-добър до: 12м от отваряне

Производител: MONDIAL1908 DIVISIONE COSMETICI, PAB SRL 50023 FIRENZE, ITALY

 

Допълнителна информация

МАРКА

AXOLUTE

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Заглавие