Mondial1908 SPHAERA Комплект за бръснене

549.00 лв.

  • Уникален и неподражаем дизайн

  • Висококачествен материал

  • Дизайнер – Lorenzo Bagnoli

Описание

Комплект за бръснене с неподражаем дизайн

Вековна занаятчийска традиция, смесена с най-висококачествен италиански дизайн, за да се получи този елегантен и изискан комплект за бръснене! Висококачествен материал и компактна сферична форма, ръчно произведена. Невероятно внимание към всяка извивка и детайл, осигурява удобно и прецизно поставяне и съхранение на бръснача и четката за бръснене.

Четка за бръснене с естествен косъм

Четка за бръснене с висококачествен естествен косъм от Super Badger с дръжка цвят Венге. Косъм с много високо качество, със светъл цвят с привличаща окото сянка на тъмна линия. Различава се от косъма на сребрист язовец с не толкова бял цвят, по-леко и по-слабо дефинирана линия. Този косъм предоставя отличен масаж на лицето и създава интензивна и копринена пяна. Подходящ за нормална и чувствителна кожа. Препоръчителна  за употреба с меки и традиционни кремове за бръснене в кутия, кремове за бръснене в туба и със сапуни за бръснене.  След използване премахнете внимателно всякакви остатъци от вода и пяна и поставете на поставка за четка за бръснене МONDIAL SPHAERA.

Бръснач Сфера

Бръснач сфера – използва само ножчета за бръснене “Fusion“. С дръжка цвят Венге, ергономичен и много удобен за ползване. Ръчно произведен.

Производител: Mondial 1908 Divisione Cosmetici, Pab Srl 50023 Firenze, Italy

Designed by: Suprastudio • Architecture & Design
Presented at: Cosmoprof World Wide Bologna 2017

Допълнителна информация

Добави подаръчна опаковка

Без подаръчна кутия, В голяма кутия – 335 x 190 x 90, mm, В средна кутия – 190 x 190 x 90, mm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Заглавие