Идеи за мъжки подарък за мъж, който обича да пътешества

Такива мъже са много. Ако е къмпингар, му подарете къмпинг аксесоари. Ако пък предпочита по-луксозните почивки, просто му подарете предплатена екскурзия до някоя дестинация, до която сте сигурни, че не е стигал.

Идеи за мъжки подарък за мъж, който си пада по-екстремните спортове

Ваучер. Я за бънджи скок, я за рафтинг, я за скачане с парашут. Повечето подобни ваучери се предлагат с поне 6 месеца давност. Дори не е необходимо екстремното преживяване, което избирате, да е съобразено спрямо сезона, в който осигурявате ваучера.

Идеи за мъжки подарък за мъж- купонджия

Може да Ви прозвучи банално, но една тениска с някой закачлив надпис, е изключително добър вариант. Вместо да му купувате удобна възглавница, на която да може да отмаря след купонджийските си сбирки. Или пък будилник, който да му напомня, че на следващия ден е време за ставане.

Идеи за мъжки подарък за мъж, който не обича много- много да си подава носа навън

Така наречените домошари обичат да се наслаждават на собственото си или семейното спокойствие. Важното е да са си вкъщи. Сетихте ли се? Онези мъже, чието мото гласи „Моят дом е моята крепост“. Най-логично е тогава да им подарите нещо, което да осигури още повече техния домашен комфорт. Например масажиращ фотьойл или пък конзола за игра.

Идеи за мъжки подарък за мъж, който определено държи на външния си вид

За този тип мъже не мислете, че е добре да купувате супер скъпа риза, вратовръзка или пък колан. Те отлично знаят как да се обличат и обикновено могат да си го позволят. Но марковата козметика е нещо, което със сигурност би ги зарадвало. Не че я нямат, но в някакъв момент и тя свършва. Един скъп парфюм например. Или още по-добре- комплект за класическо бръснене. Но просто марков и луксозен, а истински- с класическа самобръсначка и крем за бръснене. Мисията Ви определено би била успешна.