Неоспорим факт е, че ерата на класическото бръснене се завръща. Врати отварят все повече салони, които гордо носят името Бръснарница и в които с голяма вещина ще Ви оформят не само прическата на косата, но и ще Ви обръснат с истински стоманен бръснач, четка за бръснене, кремове и лосиони, създадени по старинни рецепти.
Също така неоспорим факт е, че мъжките бради отново са на мода. Именно това доказват последните проучвания.

Кои мъжки бради са най-сексапилни?

Естествено, не си представяйте онези дълги бради, с които ходят поповете, а изисканите и излъчващи мъжественост бради.
И в тази връзка възниква въпросът кои са най-сексапилните мъжки бради, защото някои прилягат добре на едни мъже, а други-на други.
Когато говорим за мъжки бради е добре да уточним, че формата на брадата зависи не само от формата на лицето, но и от самата гъстота на косъма. А докато на намерите най-подходящата за Вас брада, нищо не пречи да експериментирате.
Дотогава, обаче ще Ви покажем кои според дамите са най-сексапилните мъжки бради.

Кой води в класациите за секси мъжки бради?

На едно от първите места за най-сексапилни мъжки бради е поставен Джони Деп. То си беше ясно, че ще говорим за звезди, а не за Пешо или Гошо ( да не се обиждат хората с тези имена), макар че и те с добре оформена брада могат да заприличат на Джони Деп.
Ако сте почитатели на звездата от Карибски пирати, веднага ще се замислите, че той рядко се показва пред медиите без типичната за него добре оформена брада, придружена понякога и от мустаци.

Дейвид Бекъм също изпъква сред звездите с най-сексапилни мъжки бради, следван от Джордж Клуни. Наистина и двамата вече са позастаряващи и определено се забелязват белите им косъмчета, но те определено излъчват сексапил. И то явно повече, отколкото докато са били гладко избръснати. Поне така мислят дамите, които са ги посочили сред звездите с най-сексапилни мъжки бради.
Популярният Ейдриън Броуди, който през 2002 г печели Оскар за най-добра мъжка роля във филма „Пианистът“, също фигурира сред дамските предпочитания за най-секси мъжки бради. Заедно с Бен Афлек и Джейк Джиленхол. И макар всички гореизброени звезди да не ходят непрекъснато с брада, то определено тя остава тяхна запазена марка.

bradpit
Няма как тук да изброим всички най-сексапилни мъжки бради, но няма и как да не споменем името на Брад Пит, който за разлика от другите звезди често има набола брада, без тя да има вид на оформена или поддържана. Но определено е забележителна. И сексапилна.