Предстои Ви да избирате коледни подаръци за мъже. Нe бизнес партньори, колеги или пък подарък на шефа Ви. Коледни подаръци за мъже, които са Ви близки. Любимият мъж, баща или пък брат. Хора, които са Ви легнали на сърцето и без които смятате, че не можете. И искате хем да ги впечатлите със своя подарък, хем да ги изненадате. А на всичкото отгоре вече и не разполагате с толкова много средства. Все пак е Коледа и парите направо се топят.

…Започвате да мислите за коледни подаръци за мъже, които да не надхвърля 150 лв…

В категорията на удачните коледни подаръци за мъже винаги спадат кожени портфейли, колани или пък часовници. Но и те вероятно вече са пръснати из целия дом на съответния мъж. Защото ги има в излишък. На всяка Коледа нов портфейл, нов колан или нов часовник. Чудесен подарък, но прекалено изтъркан като идея.

Има прекрасни луксозни химикалки тип Паркър, швейцарски джобни ножчета, ръчно изработени игри за шах или дама. Но я си помислете отново. Тези подаръци са по-подходящи за бизнес подаръци, а не за прекалено близките Ви хора.
Стилни коледни подаръци за мъже, които обичате, се избират трудно. От една страна защото искате те да бъдат оценени и същевременно да са изненада. Защо не пробвате тогава с луксозна козметика? Скъп парфюм или одеколон се подаряват обикновено само на рождени дни. Не и на Коледа. Така че момент на изненада ще има. А ако искате да е нещо, което наистина да е оценено, е добре то да се използва в ежедневието на мъжа.

Например като козметиката за бръснене.

Дори не е необходимо да се редите на поредната опашка в някой мол, за да се сдобиете с луксозен комплект за бръснене. Можете да си го поръчате онлайн, спестявайки време и не губейки излишни пари. Включвате се в цената от до 150 лв, сдобивате се с подарък, който да е необходим и успявате да изненадате любимия мъж за Коледа. Мисията е изпълнена.