Подходящи коледни подаръци за мъже

Вероятно вече сте се замислили с какво да зарадвате любимия си човек за тазгодишните коледни празници, но все още не откривате най-подходящия подарък за него. Ето защо тук ще Ви подскажем кои са най-желаните коледни подаръци от мъже:

  1. Спортен или ретро автомобил- сууупер, но …;
  2. Мотор- същият коментар;
  3. Последният модел лаптоп- неустоим подарък, но ще трябва да спестявате прекалено дълго време за него;
  4. Iphone- постижимо, но вероятно на цената на месечната Ви заплата;
  5. Дрон или квадрокоптер- от най-любимите мъжки играчки, но пак не по джоба на всеки.

Оффф, хайде да се завърнем в реалността и наистина да прегледаме с какво можете да изненадате половинката си. Оставяме настрана стандартни подаръци като дрехи, портфейли, колани и други мъжки аксесоари. Просто е прекалено изтъркано.
Нека се насочим към козметиката, защото тя е част от ежедневието и винаги е полезна. Но как да я превърнем в специален, а не ежедневен подарък? Трябва да Ви е пределно ясно, че това няма да се случи с ефектна опаковка или красива панделка върху нея.
Най-лесният начин е да изберете козметика, която наистина се използва всеки ден, но е специална. А това, което прави всеки ден един мъж, е да се бръсне.

За да превърнете този досаден за него ритуал в нещо приятно и специално, заложете на серията мъжки продукти за бръснене, които можете да откриете на www.barba.bg. Защото те са класика. И са специални. Луксозна серия за класическото мъжко бръснене, което отново се връща на мода.