От самото начало ще уточним, че с хрумванията за луксозен подарък за мъж сме се опитали да избегнем по-баналните подаръци. Ясно е, че марков кожен портфейл или пък химикалка Паркър са луксозни подаръци. Ще се съсредоточим върху по-нестандартни идеи. Като :

Масажиращ фотьойл

Няма нищо по-приятно от това човек да се опусне в подобно чудо на техниката. Особено след тежък и натоварен работен ден. Представете си само как въпросният мъж ще си сипе чаша бира, ще потъне в удобния фотьойл и ще се наслаждава на някой футболен мач.

Екскурзия до Тайланд

Защо точно Тайланд? Вероятно вече сте се досетили… И това в кръга на шегата. Но ваучер за екскурзия до някоя далечно и екзотично място е чудесна идея за луксозен подарък за мъж.

Въдица

Не говорим за онези въдици, които можете да срещнете по битпазарите. Става въпрос за истинска и скъпа въдица. Без да е задължително мъжът да е запален по риболова. Все някога ще му се наложи да отиде на риба със свои приятели. И как биха ахнали те, като видят, че той разполага с толкова лъскава въдица! Направо биха му завидели!

Модерен телефон или лаптоп

Категорично луксозен подарък за мъж. Но ако не разбирате толкова от техника, по-добре се консултирайте с някой специалист. Това не е евтин подарък, особено ако държите да е последен модел.

Палатка

Мъжете често обичат да се вживяват като къмпингари. Да се изправят пред всички предизвикателства, които може да им поднесе дивата природа. Да са сами или с близки приятели. Да си дадат малко отдих от семейната среда. Една хубава палатка със сигурност ще бъде оценена по достойнство. Да се разгъва лесно и лесно да се прибира. Да е непромокаема и да не заема много място. Определено може да се каже, че е луксозен подарък за мъж.

Луксозен комплект за бръснене

В случая се има предвид оригинален бръснач с поставка за него. Заедно с четка за бръснене (по възможност с естествен косъм) и марков крем за бръснене.