Само споменавайки думата лукс, трябва да Ви е ясно, че тук няма да говорим за евтини мъжки подаръци. Един наистина луксозен подарък за мъж не би трябвало да струва под 100 лв. Факт, че не винаги цената определя качеството, но лукса винаги се определя от цената. Колкото по-висока е тя, на толкова повече лукс ухае подаръкът. Ето защо тук ще разгледаме 3 варианта, върху които можете да помислите, ако искате да дарите усещане за лукс на някой мъж.

Типичният луксозен подарък за мъж

подарък за мъжПод типичен мъжки луксозен подарък могат да се разбират много неща. Обикновено това са портфейли, часовници, вратовръзки, колани или пък скъпи химикалки. Наистина все предмети, от които един уважаващ себе си мъж има нужда. Оттам и типични. Тези подаръци обаче си остават типични и не крият в себе си никаква изненада. Спрете се на тях само ако не успеете да измислите нещо по-нестандартно.

Луксозен подарък за мъж под формата на ваучер

Много добра идея. Дори няма толкова голямо значение за какво ще е ваучерът. Може да е за предплатена екскурзия до някоя топла държава. Като вероятно тук вече лукса ще Ви дойде малко нанагорно. Но можете също така и да закупите ваучер за няколко спа процедури или пък за масаж. Повечето мъже обичат да бъдат глезени от време на време. Ако пък все още се чудите на какъв ваучер да се спрете, заложете на някой от магазините за техника.

Луксозен подаръчен комплект

Луксозни подаръчни комплекти има в изобилие. Може да закупите комплект за вино, съдържащ вино, луксозни чаши и гарафа за вино. Същото важи и за комплектите за уиски. Модерно е да се подаряват кошници, съдържащи шампанско, швейцарски шоколадчета и дори мезета. Но както казахме този вид подаръци са модерни. Което ги прави и традиционни. Купища кошници, купища чаши и алкохол в изобилие. Определено по-добре ще е да изберете друг луксозен подаръчен комплект. Например сет за бръснене, съдържащ сапун, крем за бръснене и четка за бръснене. Не остаряващата класика. Или пък комплект, в който има истински класически бръснач с поставка за него. Изключително нетрадиционен и същевременно полезен луксозен подарък за всеки един мъж.