Кои са Мондиал?

Мондиал е наложила се на пазара италианска марка за козметика, която е възникнала още през 1908 г. и от тогава до днес продължава да се развива и да впечатлява клиентите си с високата класа на своите продукти. Особено внимание се отделя на специалната мъжка серия за бръснене, която цели не само качество, но и комфорт.

Какво отличава Мондиал от другите?

Това, което отличава продуктите за бръснене на Мондиал от останалите предлагани на пазара, е факта, че производителите им не възприемат бръсненето като досаден ежедневен процес. Идеята е то да Ви доставя наслада. Да постигнете изключително гладка кожа, но и начина, по който се бръснете да Ви е приятен и удовлетворяващ още преди да сте видели крайните резултати от него.

Именно поради тази причина Мондиал се грижи за всеки един етап от това начинание- предлага продукти, които предварително омекотяват кожата, така че тя да се предпази от дразнене, невероятни ръчно изработени четки и бръсначи, афтършейв лосиони,  кремове и парфюми, които да превърнат иначе досадния процес в незабравимо изживяване.

Може и да се изненадате от споменаването на думи като четки и бръсначи, но както се случва в наши дни, се оказва че именно класиката продължава да е актуална. Тя се е доказала във времето. А Мондиал има за какво да се гордее в това отношение.

История на Мондиал

Създадена преди повече от век във Флоренция, Мондиал се прочува именно с ръчно изработените си четки за бръснене. Те се запечатват в съзнанието на всеки не само с функционалност, но и с дизайн. С тях ще успеете ефикасно и същевременно нежно да нанесете върху кожата си желания крем и едва ли ще си помислите отново да се върнете към традиционния метод на бръснене.

Мондиал се гордее и с факта, че всички продукти са натурални и са подходящи за всеки тип кожа. По отношение на текстура и аромати се предлагат много варианти, сред които всеки може да намери най-подходящият за себе си. Набляга се на лазурните средиземноморски нотки,  които доставят дълготрайно усещане за свежест и са чудесен начин за започване на деня.

Сред различните кремове, пяни и пре- и афтършейф-продукти можете да избирате модели с цитрусови аромати,  с ухание на сандалово дърво или дори такива с пикантни, но типично мъжки  нюанси.

В много от продуктите на Мондиал основна съставка се явява маслото от ший и алое вера, които имат доказан успокояващ ефект върху кожата и я подготвят пълноценно за процеса на бръснене по начин, който ще осигури желания от Вас комфорт, прецизност и дълготраен ефект.

И въпреки, че цялата гама от продукти за бръснене на Мондиал попада в категорията на луксозните продукти, те не са насочени само към мъжете със стабилни доходи. Те са предназначени за всички онези, които държат на качеството и на удоволствието от бръсненето.