..брат, баща, съпруг или много близък приятел, кой е идеалния мъжки подарък?

При споменаването на думичката Коледа обикновено си представяме охолно отрупаната празнична трапеза. Пълнено печено прасенце, леещо се вино, всякакви мезета и насъбралата се пред софрата рода. Всички са щастливи, а децата чакат с нетърпение да отворят своите подаръци. Но преди настъпването на този празничен миг, ни очакват много, ама наистина много нерви. Навсякъде препълнени магазини с опашки, виещи се извън входната врата. Тогава започват коледните намаления, парите бързо се стопяват, а е задължително закупуването на подаръци за най-близките хора. За децата е ясно. Те свързват Коледа предимно с получаването на подаръци. Но ако имате брат, баща или много близък приятел, не можете да ги подминете. Няма как да не им подарите нещо, защото това ще е израз на неуважение. Какво бихте им купили, за да можете да ги изненадате? Кой ще е идеалният мъжки коледен подарък?

Ако става въпрос за любимият Ви мъж, вариантите са много. И то на много изгодна за Вас цена. Спокойно можете да си купите еротично бельо и да се напъхате в някакъв кашон. После да се отдадете изцяло на въображението си и да предоставите на мъжа си незабравими моменти. В интимен план. На подобен мъжки коледен подарък той надали дори се е и надявал. Но това можете да си го позволите само с любимия Ви мъж. За баща, брат или друг близък роднина ще трябва да продължавате да мислите. И то най-вероятно отново на фона на поизпразнилите Ви се джобове.

Разпродажби?!

По това време на годината е най-изгодно за Вас да се насочите към разпродажбите на летните колекции. Но тъй като е зима и навън определено е студено, надали бихте купили някоя тениска, бански или пък къси панталонки. Колкото и да са маркови и на супер изгодни цени. Да, ще постигнете момент на изненада, но неприятна. Определено извън категорията на идеалния мъжки коледен подарък.
Изведнъж Ви хрумва чудесна идея. Защо не козметика? Тя е винаги необходима. Но не обикновен дезодорант или пък пяна за бръснене. Някой по-луксозен подаръчен комплект. И по-нетрадиционен. Включващ например крем или сапун за бръснене. Няма да Ви струва много като пари, но пък ще е истинска изненада. И е напълно възможно да се превърне в идеалния мъжки коледен подарък.