Все по-модерно става и в България да се празнува Св. Валентин. А дори и да сте от онези, които не уважават т. нар. чужди празници, никога не е зле да зарадвате любимия си човек с или без повод. И тъй като сме отворили думата точно за този празник, тук ще ви предложим

10 вдъхновяващи идеи за мъжки подарък за Св. Валентин.

 1. Скреч карта
  Става дума за покритите със скреч фолио карти, които собственоръчно можете да триете. По този начин отбелязвате местата, на които сте били заедно с възлюбения си. Така лесно можете да планирате посещението на нови и интересни дестинации или пък да преоткриете вълшебството на вече посетени места. А ако и двамата сте запалени пътешественици, не се ограничавайте само до карта на България, а подарете карта на Европа или пък на целия свят.
 2. Ваучер за екскурзия за двама
  Също чудесна идея за мъжки подарък за Св. Валентин. Гледайте единствено ваучерът да може да се използва за по-дълъг период от време. Няма как да знаете кога любимият Ви ще е свободен.
 3. Безжична мишка и клавиатура
  Възможно е той вече да си има, но надали има такива с дървесен цвят или нещо още по-модерно.
 4. Безжична конзола за игри
  На всяка възраст мъжете си остават деца и се забавляват с игри. Тук няма какво да коментираме.
 5. Дрон или квадрокоптер
  Както казахме- забавление за Вашето пораснало дете.
 6. Козметичен сет за бръснене
  Не комплект от пяна за бръснене и дезодорант. Нещо по-специално. Като сет за класическо бръснене с оригинален бръснач и четка за бръснене. Идеален мъжки подарък за Св. Валентин
 7. Игра за големи
  Точно според повода. Не си мислете, че трябва да берете срам, посещавайки някой секс шоп. Подобни игри има и в повечето големи книжарници.
 8. СПА или масаж
  Поглезете малко любимия си мъж.
 9. Секси бельо
  Точно около Св. Валентин магазините се изпълват с всякакви модели боксерки, слипове и т. н. И то с надписи от рода на „Звяр в леглото“ или нещо подобно.
 10. Ключ от дома Ви
  Мда, тук трябва да сте уверени, че не прибързвате. Просто да не се превърне идеалният според Вас мъжки подарък за Св. Валентин в най-кошмарния за него.