Независимо дали говорим за рожден ден или имен ден на мъж, би било невъзможно да не се сблъскаме с въпроса мъжки подаръци: идеи? Особено ако желаем не просто да минем номера с някакъв си подарък. От онези, с които можем да се снабдим в магазините от сорта на „1 левче“.
Добре. Искрено желаете Вашият подарък да се хареса, защото мъжът, комуто го подарявате, го заслужава. Това е и причината да поразсъждаваме малко заедно над темата мъжки подаръци: идеи?

Говорейки за мъжки подаръци

няма как да не се сетим за някои очевидни подаръци. Като кожен портфейл, кожен колан, вратовръзка, тениска, риза и т. н. Или по-евтини варианти като халба бира, гарафа за вино или чаши за уиски. Тези подаръци са не само очевидно, но и очевадно мъжки. Наистина желани. И също така очевадни. Не очаквайте мъж, който получи тениска или риза да е прекалено изненадан. Колкото и хубава да е тя. Ако не разполагате обаче с време да търсите нещо по-оригинално, поне се постарайте да придружите подаръка с оригинална картичка. Ръчно изработена от Вас или поне написана в по-духовит стил.

Несъмнено мъжете, които са страстни привърженици на някой футболен отбор, биха се зарадвали на екип на съответния отбор. Тук съветът ни е да внимавате със закупуването на екипи на български отбори, тъй като качеството им е доста съмнително. За съжаление. Същото важи и за раници, тениски или пък хавлии на българските отбори. По- сигурно е ( но не и гарантирано) да пазарувате подобни артикули онлайн и то с директна доставка от чужбина.

Други идеи за мъжки подаръци, които не са толкова изтъркани, са ваучерите за СПА процедури, за масаж или пък ваучер за една приятна уикенд почивка в някое планинско градче. Защо не и морско?

Можете да избирате подаръци и според професията на конкретния мъж.

На готвач изберете оригинална престилка, на учител- книга луксозно издание и т. н. Почти сигурно е, че няма да сбъркате. А ако толкова не Ви хрумва какво точно да изберете или пък не разполагате с време, просто поръчайте онлайн мъжка козметика за подарък. Луксозен сет за бръснене или красиво опакована кутийка с истински бръснач за бръснене. Елегантно и изненадващо.