… Да направим бърз оглед на това, кои може да са най-лошите мъжки подаръци за Коледа…

Вратовръзка
Мега, ама мега изтъркано. Още повече, че точно покрай Коледа са почивните дни. Всеки нормален мъж би искал да прекара колкото се може повече време без нещо да е усукано около врата му.

Дрехи
В наши дни вече и мъжете се интересуват от мода. Ако сте жена ще е глупаво от Ваша страна ако тръгнете да подарявате каквито и да са дрехи. Все едно е послание за това, че мъжете не могат сами да си ги избират. Още по-фрапантно ще е ако се спрете на пуловер. Тук е възможно да попаднете в челната позиция на най-лошите мъжки подаръци за Коледа. Камо ли ако пуловерът е на еленчета или има лика на Дядо Коледа. Единствено с тениските може да не сбъркате, но кой подарява тениски насред зимата?

Бельо
Уви, също в графата на най-лошите мъжки подаръци за Коледа. Така, както никой мъж не може да избере сутиен за половинката си, така не очаквайте и Вие да можете да изберете подходящо бельо за който и да е мъж. Може да Ви изглежда супер секси, но в крайна сметка това са долни дрехи, които мъжът носи по цял ден. Редно е сам да избира какво би му било удобно и какво му допада.

Колани, портфейли, часовници
Това са типично мъжки подаръци. Това и баба го знае. И точно защото и баба го знае, мъжете ги получават с кила. Сигурно вместо да се чудят къде да ги складират, просто ги подаряват на друго себеподобно създание. Което от своя страна действа по аналогичен начин. Да, не са от най-лошите мъжки подаръци за Коледа, стига да знаете, че са необходими.

Тример или електрическа самобръсначка
Отново банално. Но има и спасение. Ако искате да сте оригинални, заменете тримера и електрическата самобръсначка с истински класически бръснач. Защото класиката е винаги на мода. И няма как да попадне под общия знаменател на най-лошите мъжки подаръци. Независимо дали е за Коледа, рожден ден или имен ден.