Когато разполагате с неограничени средства никак няма да ви е трудно да изберете дори няколко нестандартни подаръци за мъже. Ако пък толкова не се досещате какво да подарите, можете да наемете веднага някой друг, който да мъдрува вместо вас. Все пак разполагате с неограничени средства.
Тук обаче ще разгледаме конкретно 3 идеи за нестандартни подаръци за мъже, които няма да „избръснат“ (натежат на) джоба ви. И стига мъжете, на които ги подарявате, да имат поне малко чуство за хумор.

1. Голяма кутия или кошница с презервативи

Това е нещо, което е хем потребно, хем съвсем на място по отношение на избора ви за нестандартни подаръци за мъже, които имат чувство за хумор.
Не е много ясно каква е причината, но според статистиката повечето хора свързват незащитеният секс само с риск от нежелано забременяване. Не че той не води именно до това. Ако сте гледали последната реклама на презервативите Дюрекс, то сте разбрали, че в България всеки ден се правят на 70 аборта…Няма данни дали зад тях се крие просто нежелание за раждане на дете или пък вземането на решение за аборт е в резултат на здравословен проблем, но така или иначе тази цифра не „звучи“ особено забавно. Забременяването, обаче е само един от рисковете или възможните последствия от практикуването на незащитен секс. Болестите, предавани по полов път не са за подценяване.

И тъй като по-горе (по стечение на обстоятелствата) сме споменали марката Дюрекс, то не е за да я рекламираме. Можете сами да избирате дали кутията/кошницата с презервативи ще е на Дюрекс, на Пасанте, на Сексуел и т.н. Важното е да е голяма.

2. Оригинален класически бръснач

Бръсначът си знаете, че има функцията да придава прекрасен вид на мъжката брада, но също така може да се погрижи и за мъжкото самочувствие. Едно е да притежавате обикновена самобръсначка, а друго да сте горд собственик на класически бръснач. Към този подарък прибавете и препратка към празнуващия да се сдобие с ум като бръснач.

3. Електронна касичка за монети

Вече има измислени какви ли не електронни джуджавки, но тази е подходяща и за подарък. Това не е обикновена касичка, а такава, която отброява парите, които слагате в нея. Независимо дали е 1 ст. или 2 лв. Към нея също можете да прибавите картичка, на която пък да припомните на празнуващия старата немска поговорка, гласяща По-добре малки печалби често, отколкото големи печалби рядко. Или пък италианската поговорка, според която Умерените печалби пълнят кесията.