В следните няколко реда ще се замислим какъв новогодишен подарък за мъж можете да изберете. Тъй като е зима, се предполага, че няма да се вглеждате в бански, джапанки и други подобни неща. Нищо, че в този момент са на най-достъпни цени. Не забравяйте, че е декември и е студено.

Удачен новогодишен подарък за мъж може да е шал, ръкавици, кашмирен пуловер. Или по-стандартни аксесоари като кожен портфейл, вратовръзка, колан. Защо не луксозни карти за игра, шах или дама? Зимно време дори и скиторещите мъже прекарват по-голяма част от времето си вкъщи.

Можем да помислим и в друга посока.

Зима е. Дори и Вие вече сте започнали да забравяте къде, как и с кой сте прекарали лятната си почивка. Т. е. хубавите летни изживявания са останали вече прекалено назад в миналото. Сега си е само студено, а до морето остава близо половин година. Ако е родното.
Има и места, за които се твърди, че е най-хубаво да бъдат посетени зимно време. Оставяме настрана Занзибар и Малдивите. Все пак говорим за новогодишен подарък за мъж, който е по джоба на повечето хора.

Какво ще кажете обаче да му подарите екскурзия до Виена? Една от най-красивите европейски столици и то точно зимно време. Може дори екскурзията да е съчетана и с посещение на Будапеща. Добър новогодишен подарък. Безспорно с елемент на изненада. Само за да си остане приятна изненадата, не избързвайте с резервиране на хотели, полети и т.н. Нека подаръкът да е под формата на ваучер.

Горе-долу по същия начин стои и въпроса с ваучерите за масаж, СПА процедури, сауна, парна баня и т н. Всичко, свързано с тотален релакс. И то на приятно, тихо и топличко място.

И не на последно място си остава козметиката. Не дезодорант, шампоан или пък пяна за бръснене. Чудесен новогодишен подарък за мъж е скъп одеколон или парфюм. Луксозен крем за бръснене, придружен от класически бръснач. Като с последното гарантирано ще улучите десетката. Дори и самият мъж да не умее да борави с бръснач, направо ще погалите с перце неговото его и чувство за мъжественост. Брилянтно!