Обезкосмяването е тема, която вълнува не само жените, но и голяма част от мъжката аудитория. Оставяме настрана някои спортисти, при които обезкосмяването на тялото е задължително. Ще се съсредоточим върху обикновените мъже, които просто не харесват да са прекалено обрасли. Не се харесват и туй то. За тях темата обезкосмяване при мъжете е болезнена, защото вече са се натъквали на изключително лоши варианти за постигане на целите си.

Е, дойдохме си на темата. Ще говорим за най-лошите хрумвания за обезкосмяване при мъжете.

Знаете, че ако имате прекалено космат гръб или прекалено гъсто окосмяване в областта на гърдите, това може да отблъсква дамите. Повечето от тях предпочитат гладката кожа на мъжкото тяло.
В случай, че искате да премахнете нежеланите косми от гърба или гърдите си, не посягайте веднага към самобръсначката. Лошо хрумване! Използвайте от онези лентички с кола маска за областта на гърдите. Гърбът и да искате, не можете да обезкосмите сами, стига да не сте Шесторъкият Шива. Но оборудван със задно виждане… Да оставим шегата настрана.

За Ваше щастие, вече има фото епилация и лазерна епилация. Които макар и постепенно успяват да премахнат трайно нежеланото окосмяване.
Също така ще е изключително лошо хрумване да прибегнете към фотоепилация или лазерна епилация за обезкосмяване при мъжете, ако става въпрос за собственото Ви лице. Може точно в този момент да не искате да имате брада, мустаци или бакенбарди. Но не се знае какво може да пожелаете след известно време. Особено като се вземат предвид последните модни тенденции сочещи, че мъжете с добре поддържана брада са най-желани и неустоими.
Да стигнем и до още едно лошо хрумване, касаещо споменатото обезкосмяване при мъжете. По отношение на интимните им части. Дори и да Ви хрумне да се направите на Мъжа Скала, който не усеща никаква болка, не прибягвайте до епилатор или кола маска. Поредното лошо хрумване! Ще Ви се наложи да викате Бърза помощ! В този случай, както и за всички части на лицето си, използвайте само и единствено самобръсначка. Съвсем съвестен и дори приятелски съвет!