Не Хаха, а Уахахаха. Мислейки си за оригинален подарък за мъж ерген, вероятно вече си представяте изскачаща от торта стрийптизьорка.

Посещение на стрийптизбар? Еротичен масаж? Или още по- скъп подарък като екскурзия до Тайван?
Не. Заглавието на темата е оригинален подарък за мъж ерген, но това съвсем не означава, че въпросният мъж е ерген, защото не може да си намери половинка. Просто не желае. Обича да е самостоятелен и да живее сам. Около него винаги се навърта по някоя и друга приятелка. Той обаче си харесва ергенлъка и не желае да се обвърже сериозно. Дори и да му се наложи да се възползва от някоя компаньонка, той няма да си признае. Все пак изглежда достатъчно добре и сексапилно и след него винаги има опашки от жени. Е, малко пресилено изказване… Но да придобиете представа за какъв ерген ще говорим и съответно накъде ще са ни насочени мислите към оригинален подарък за мъж ерген.

Ясно е, че мъжът живее сам.

Няма кой да му помага с обичайните домакински битовизми. Писнало му е от полуготова храна. Или пък от редовната поръчка на китайска храна. Налага му се да готви. С цел да го улесните в това му начинание, можете да му подарите някоя готварска книга. Комплект луксозни ножове. Тенджера под налягане или пък мултикукър.
Но какво ще се прави с целия безпорядък, който цари из дома на ергена? Няма кой да му прибере дрехите по шкафовете. Може да няма и домашна помощничка. Но за постигане поддръжката на добра хигиена в ергенския дом една прахосмукачка- робот би вършила перфектна работа. За пералня, миялна и сушилня се предполага, че вече се е сетил.
Това относно хигиената в дома. Но всеки ерген, който държи на външния си вид, държи и на собствената си хигиена. Къпе се редовно, бръсне се и се старае винаги да е спретнат. И към размислите относно оригинален подарък за мъж ерген няма как да не включим и луксозната козметика. Скъп афтършейв и лосион за след бръснене, след чийто аромат жените да продължават да се редят на опашки…Най-оригиналният подарък!