Какво да изберем за подарък за имен ден на мъж през пролетта

Пролетта и лятото са доста богати откъм именници. Особено тържествено се честват Трифоновден, Благовещение и Голяма Богородица. А сред пролетните и летните именници спадат имена като Мартин, Благовест, Виктор, Борис, Деян, Владимир, Кирил, Методий и много други. Да се замислим какъв подарък за имен ден можете да измислите според сезона, в който се чества. Февруари и март все още е доста студеничко, така че спокойно можете да изненадате някой именник с подарък за имен ден, като ваучер за сауна, парна баня, масаж или каквато и друга глезотийка се сетите. А ако вече се усеща приятния топъл полъх на вятъра, значи наближава и времето за море. Луксозна плажна кърпа, коктейлни чаши, защо не и хубава хладилна чанта? Можете също така да се обърнете към някоя туристическа агенция и да изберете ваучер за почивка. В крайна сметка наближава времето на мечтаната отпуска.

А есента?

Есента трябва да мислите за подарък за имен ден на Андрей, Любомир, Ангел, Петко, Димитър, Симеон и др. Вече нито е прекалено топло, нито пък е настъпила същинската зима. Не е необходимо в избора на подарък да се ограничавате с конкретен сезон. Кожен портфейл, колан, стилна вратовръзка, ефектен ключодържател или пък часовник. Може би прекалено традиционни подаръци, но пък и винаги от полза. Добър вариант за подарък е и козметика. Например хубав афтършейв или парфюм. А защо не и луксозна козметика за бръснене.

Подарък за имен ден през зимата

Зимата има много именници. Няма да изброяваме всички. Но през зимните месеци може да Ви се наложи да мислите за подарък за имен ден на доста хора. Най-известните вероятно носещи имената Данаил, Стефан, Христо, Васил, Йордан, Иван, Антон, Атанас, Богдан. Да не забравяме и Николай, защото Никулден честват всички. Дори и онези, които не са именници.

Какъв зимен подарък за имен ден да измислите? Тъй като е зима, удачно би било да подарите топъл кашмирен пуловер или шал, кожени ръкавици и стилна шапка.  Ако не сте сигурни дали човека, на който ще подарявате би харесал такива подаръци, винаги бихте могли да заложите на сигурното и да му подарите луксозен комплект за бръснене или комплект чаши и гарафа за вино. Времето на червеното вино е. И на семейните игри, защото прекарваме повече време на топло у дома. Семейна игра би бил също чудесен избор.