Знаем, че всички мъже имат различни интереси и различно хоби. Т. е. имат различна индивидуалност. Някои са домошари, други купонджии. Някои си падат по лов и риболов, а други пък по по-спокойни занимания като шах и дама. Ето защо тук ще разсъждаваме над това какъв подарък за имен ден на мъж да измислите. Съобразявайки се със самата индивидуалност на именника.

Подарък за имен ден на един средностатистически мъж.
Това е мъж, който държи на семейството си, но обича и да излиза на по бира с приятели. Не изпада в никакви крайности, но понякога може да подпийне, да пофлиртува или пък да прекали с цигарите. Не е прекалено амбициозен, но е отговорен. Той би се зарадвал на каквото и да му подарите, стига да знае, че е от сърце. Дали ще е тениска, халба за бира, портфейл или пък козметика за бръснене, той ще е доволен.

Подарък за имен ден на мъж, който е естет

Естествено, че някой предмет на изкуството като картина, статуетка или художествено пано.

Подарък за именник, посветен на кулинарията
Това обикновено са онези мъже, които предпочитат не само сами да си готвят, но и да предизвикват истински фурор в кухнята. Те се наслаждават на храната, която консумират и обичат да я поднасят със стил и изисканост. С един изящен сервиз, остри кухненски ножове или пък престилка с хумористичен надпис, ще попаднете право в целта.

Подарък за именник, комуто домашното спокойствие не се нрави
Стоп. Може да не е спокойствие. Може навсякъде из къщи да се чуват ревящи деца. Но този мъж търси всяка една възможност, налагаща му да излезе от собствения си дом. На този именник предложете възможност за това. Билети за футболен мач, за кино или пък просто нова въдица. С която да си намери повод да отиде на риба следващия уикенд. По мъжки.

Подарък за имен ден на мъж, за чиито интереси не сте сигурни

Няма мъж, който да не използва бръснарска козметика в своето ежедневие. Изберете класически сет, но за класическо бръснене. Заменете пяната за бръснене с крем или сапун за бръснене. А стандартната самобръсначка, с класическа.