Когато искате да изненадате някой мъж в главата ви започват да се въртят най-разнообразни мисли какво можете да му подарите. Особено ако има някакъв конкретен повод- рожден ден, имен ден, юбилей и т.н. Искате да го дарите с подарък, който да е оригинален- такъв, какъвто никога и от никой не е получавал. Съвсем естествено е в главата Ви да започнат да се въртят най-разнообразни мисли и да Ви хрумват коя от коя по-шантави идеи- от надуваема секс кукла до екскурзия в някоя пустинна държава. А ако става въпрос за юбилей или рожден ден и то на мъж, на когото много държите, тогава вече ситуацията става доста комплицирана. Какъв оригинален подарък за мъж за рожден ден можете да измислите. Отзоваваме се на Вашето чудене с няколко идеи.

Билет за спортно събитие

Преди да престанете да ни четете, ще уточним, че не говорим за футболен мач между нашите си български отбори. За съжаление, към тях интересът продължава да спада и за никой не е трудно да се сдобие с билет за подобно спортно събитие. Супер подарък за мъж за рожден обаче ще е да му осигурите билет за финала на УЕФА или Шампионска лига. Билет за Формула 1 или билет за някой международен тенис турнир. Важното е да знаете от какъв спорт се вълнува и да разполагате с достатъчно средства (от изброените варианти нищо не се и доближава до понятието за евтино).

Оригинален предмет, който всеки мъж би трябвало да притежава

В това число спадат предмети ръчно гравирана чаша за уиски или вино, винтидж халба за бира или старовремско юсче за ракия. Класически игри като шах (ръчно изработен), зарове за барбут, сет за покер. Добре познатото ни швйцарско ножче, остър ловджийски нож, а защо не и класически бръснач за бръснене?

Подарък- приключение

На пръсти се броят мъжете, които не си падат по приключенията. Вече има много фирми, които срещу закупуване на ваучер от Ваша страна могат да предложат всякакви приключения под формата на подарък за мъж за рожден ден- рафтинг, парапланер, скачане с парашут, мото- предизвикателства и какво ли още не. Но не само по родните ни места. Предлагат се и екзотични екскурзии, включващи сафари, яздене на камили, изкачване на Калиманджаро, бродене из сибирската тайга… Важно е само да знаете какво приключение можете да превърнете в един ИДЕАЛЕН подарък за мъж за рожден ден!