Какво ви хрумва за подарък за мъж на 30 години?

Замисляйки се какъв подарък за мъж на 30 години можете да изберете, вероятно се сещате за много неща. Например спортен екип или чаша на любимия футболен отбор, халба или кег за бира. А защо не и билети за някоя филмова пред-премиера или някакъв ваучер, за да може навършващият 30 години мъж да се сдобие сам с каквото пожелае.

Всички тези варианти са добри подаръци, но не и необичайни. А за да направим връзка със заглавието, върху което сте спрели погледа си, ще добавим и че рожденика, който навършва 30 години е ерген. У дома му не го чака нито сърдита жена, нито хленчещи деца. Последното е споменато само, за да се знае, че НАШИЯТ ерген така си представя семейният живот (което може да няма нищо общо с реалността) и затова не го желае. Радва се на своите 30 и иска да си остане ерген и дори и когато трябва да отпразнува своите 50 години. Освен това ВИЕ търсите НЕОБИЧАЕН подарък за ВАШИЯ навършващ 30 години ерген.

Ако дотук нищо не ви е харесало, има и още идеи за подаръци…

Махнали сме пренебрежително с ръка на гореизброените варианти за подарък на мъж на 30, тъй като сме ги сметнали за прекалено тривиални. Но какво ще кажете за идеята за наемане на онези парти-бусове, които (както подсеща името им) са предназначени за щури забави. В София вече има няколко фирми, които ги предлагат. Наемате парти-бус срещу ориентировъчната сума от 200 лв на час, който е предназначен за 27 човека. Към наема Ви е включен Dj и шофьор, напитките се поръчват на място. А ако искате да изненадате ВАШИЯТ ерген и с еротични танцьорки, ще трябва да си доплатите отделно. Освен ако не излъжете, че не става въпрос за рожден ден, а за ергенско парти. В повечето случаи по тези поводи танцьорките (2 бр.) се включват към наема на парти-буса.

Да, организирането на подобна забава не е по джоба на всеки, но пък е идеален подарък за мъж на 30. Мъжът е ерген и няма по- голяма цел в живота си от това да плакне очи по хубавите женски тела. Към подаръка си можете да добавите и хубав мъжки одеколон или афтършейв. За да може ВАШИЯТ ерген да се чувства по-привлекателен, изложен пред погледите на танцьорките от СВОЯ парти-бус. На това вече му се казва необичаен подарък за мъж на 30, който още е ерген!