Как да изберете подарък за мъж на 50?

Хрумват Ви всякакви идеи, но нито една не Ви се струва достатъчно гениална. Ще се опитаме да Ви помогнем.

Първо да се замислим относно това какво вълнува един мъж на 50 години.
50 годишният мъж е вече зрял и улегнал. Което не му пречи да има своите мечти. Може да иска да види с очите си Сибир или пък да тръгне на сафари из Африка.
50 годишният мъж знае прекрасно какво иска от живота. И същевременно умее да му се наслаждава. Достатъчно привлекателен е за жените въпреки няколкото бели кичура, които се виждат по косата му. Те дори му придават по-интелигентен вид. За да се уверите, че не се шегуваме, само си представете колко сексапилен продължава да е Джеф Бриджис или пък Джордж Клуни.

50 годишният мъж знае как да прави впечатление на дамското съсловие. Старае се да е галантен, забавен и интересен. Държи на външния си вид и винаги се оглежда в огледалото преди да тръгне за работа.
Добихте ли вече приблизително представа какво би вълнувало един 50 годишен мъж? Няма спор, че това описание не пасва на всички мъже на тази възраст. Но вероятно на повечето.

Тогава какъв подарък за мъж на 50 години да изберете?

Най-добре е да се насочите именно към факта, че мъжете на тази възраст държат на външния си вид.

Неразумно би било от Ваша страна да се хвърлите в търсене на дрехи за него. Той грижливо подбира гардероба си и е напълно възможно да не хареса това, което сте му избрали.
Много по-непретенциозно и ненатрапчиво е да подарите някакъв добър мъжки аксесоар. Кожен портфейл, ръчен часовник, луксозен колан. Ако е по-спортна натура, можете да се спрете дори и на елегантна шапка или пък ракети за тенис. Зависи по какъв спорт си пада.
И е почти сигурно, че няма да сбъркате ако изберете за подарък за мъж на 50 години луксозна козметика. Маркова и скъпа. Подобаваща за поддържането на перфектната му визия.