Дали е толкова лесно да изберете подарък за мъж на 60 години?

Защото все някога ще ви се наложи да поднесете подобен подарък. Дали на баща ви, на съпруга ви, на близък приятел или роднина- все ще има някой мъж, който някога ще навърши 60 години и ще иска да ви покани на юбилея си. Тук ще ви подхвърлим няколко идеи за подарък за мъж на 60 години, с които ще се опитаме да улесним задачата ви:

    1. Скъп кожен портфейл или колан

     Това са доста традиционни подаръци, така е. Но един мъж винаги има нужда от подобни вещи. Предлагат се дори и подаръчни комплекти, съдържащи и портфейл, и колан, и те доста често струват по-малко, отколкото ако закупувате аксесоарите по отделно.

    2. Часовник

     Предполага се, че вашият юбиляр е надживял всевъзможните суеверия, свързани с часовниците. Като например, че те се подаряват, за да отмерват времето до сетния дъх на онзи, който ги е получил. Защото един красив ръчен часовник е чудесен подарък за мъж на 60 години. Може също така да подарите и юбилеен стенен часовник с гравиран надпис с лични пожелания. А ако искате подаръкът ви да е по-нетрадиционен, защо не и джобен часовник?

    3. Луксозна козметика

     Подобно на портфейла и на колана, козметиката е сред онези подаръци, от които един мъж винаги има необходимост. Естествено, няма да подарявате евтин дезодорант или пък шампоан за коса. Изберете скъп одеколон или парфюм или луксозен сет за бръснене.

    4. Гарафа за вино с индивидуален надпис

     Гарафата е изискан подарък сам по себе си и определено е подходящ подарък за мъж на 60 години. За нея обаче си отделете повече време, за да можете след като сте я закупили да я връчите в някое специализирано ателие, където да изработят върху нея желаният от вас индивидуален надпис. Все пак е юбилей.

    5. Сгъваем шезлонг

     Мъжете, навършващи 60 години, започват все по-често да се отдават на почивка. Примамени са от идеята за риболов, за чист планински въздух или пък летен морски бриз. Истинска почивка сред природата. Какво по-хубаво от това да разполагат и с шезлонг, върху който спокойно да могат и да дремнат. А като е сгъваем, той лесно може да се пренесе във всяка една от предвидените точки за отдих.