Я да видим какво можем да измъдрим по темата подарък за мъж мъж на 60 години?

Много мъже, които празнуват своят 60-годишен юбилей, са си такива, каквито са били и на 30, и на 40 години. За тях празнуването си е вдигане на купон. Те не смятат, че попадат в категорията на застаряващите мъже. Те са си млади по душа. При тях всичко се празнува. Я изненадващото одобрение за нещо си от съпругата, я ново закупеният чушкопек. Веселба просто трябва да има. И винаги на по чашка ракия или червено вино. В крайна сметка д-р Радева е казала, че вода не трябва да се пие. По-добре е алкохол, че водата съдържала много микроби. Сещате ли се?.

Подобни мъже дори не ги и интересува някаква си д-р Радева. Те чакат с нетърпение да стане 19- 20 ч. и да се насладят на своя аперитив. А ако са си на вилата, дори изпадат и в безвремие. Кафето набързо може да премине в аперитив.
При положение, че сте поканени на подобен юбилей, изобщо не си правете труда да пишете подарък за мъж на 60 години. Ще досадите на Чичко Гугъл с досадните си въпроси. Какъв ти подарък за мъж на 60 години??? Просто опаковайте красиво една домошарка. Перфектният подарък!

Но има и друга категория мъже, които навършват 60 години. Те са кисели. Подобно на затворниците, те отбелязват с хиксче всеки изминал ден в календара си. Не чакайки свободата си. И никога няма да ги чуете да си тананикат песента на Стефан Вълдобрев „Времето лети все по-далеко, ние го следим, но по-полека…“ Не. Подобни мъже следят толкова зорко времето, че няма как да им се изплъзне.

И в този случай не затормозявайте Гугъл в търсене на подарък за мъж на 60 години. Веднага се втурвайте в закупуването на броеници, спинъри, фън шуй топки и каквото друго успокояващо се сетите. Но не и под формата на хапчета.
… Във всеки тунел има светлина. Има и съвсем нормални 60-годишни мъже. Те, заедно и с гореописаните им вариации, биха се зарадвали на комплект за бръснене. Сет за класическо бръснене. С четка и сапун за бръснене. Придружени с бръснач. Като с бръснача внимавайте единствено за киселите 60-годишни мъже.