Поредният мъжки рожден ден, поредното чудене за подходящ подарък. Поредното лутане по магазините в търсене на идеи. Но дори и вече да сте се прежалили и да сте обиколили повечето молове, всичко Ви изглежда прекалено банално, прекалено традиционно и прекалено от всичко. С цел да Ви улесним, тук ще Ви предложим няколко идеи, разглеждайки по-съсредоточено въпроса, който стои пред нас- подарък: мъж: рожден ден.

Луксозно барбекю

Не става въпрос да му построите барбекю, а да МУ подарите от онези барбекюта, които се използват по време на пикник или риболов. Повечето мъже обожават да се въртят около огъня и да се занимават със скарата. Дори вече донякъде се възприема, че приготвянето на скара е изцяло мъжка работа. Ако пък считате, че въпросният мъж е от по-лежерните, можете да се спрете на газово барбекю- то доста ще улесни работния процес.

Буре за вино или дамаджана за ракия

Да, чудесен избор по отношение на подарък за рожден ден на мъж, освен ако ТОЙ не е въздържател. Но това е рядко срещано. Класическо буре за вино или от онези дамаджани, останали ни като спомен от Едно време биха зарадвали всеки мъж. Те са си класика и не могат да се сравнят с по-модерните им варианти- поставки за винени бутилки, мини-кегове за бира и т.н.

Комплект за класическо бръснене

Не подаръчен комплект със самобръсначка и пяна за бръснене от онези, на които можете да попаднете в дрогериите или дори в по-големите магазини за хранителни стоки. Тип Gilette или Nivea. Подобен избор ще е прекалено конвенционален. Потърсете комплект за класическо бръснене- с крем за бръснене, четка за бръснене и истински бръснач.

Подарък от секс-шоп

Мислейки над подарък за рожден ден на мъж, няма как да не се сетим и за нещо интересно, което би могло да се закупи от секс- шоп. Така например, колкото и да е стеснителен един мъж, то най-вероятно все някога си е мечтал да притежава надуваема кукла. Тя поне никога няма да се оплаква от главоболие и ще е винаги под ръка.

СПА пакет

Не е тайна, че мъжете обичат да бъдат глезени. Какво по-добро от един масаж или от релаксиращото усещане, каквото оставя след себе си посещението на топъл минерален басейн, парна баня или сауна? Закупуването на ваучер за СПА пакет е поредната прекрасна идея за подарък: мъж: рожден ден.