Наближава рождения ден на шефа Ви? Започвате ли леко да се изнервяте? Едно е да избирате подарък за приятел или колега и съвсем друго, когато става въпрос за подарък за шефа Ви. Не си и помисляте да пестите пари или пък време, за да издирите нещо подобаващо за шеф. За Вашия шеф. Но пък нищо подходящ не Ви хрумва. Какъв би бил идеалният подарък за шефа за рожден ден?

Да, луксозната козметика е един брилянтен вариант за подарък за шефа.

Дори и да не сте кой знае какъв разбирач от козметика, най-малкото ще можете да се ориентирате спрямо цената ѝ. Колкото по-скъпа, толкова по-луксозна.
Тук е времето да вмъкнем факта, че е най-добре да заложите на френска или италианска козметика. Все пак това са народите, които продължават да спорят дали първи са измислили парфюма или не.
Знае се, че съвременният парфюм е дело на Катерина де Медичи, една от най-влиятелните фигури във френската история. И само и единствено за нея е направен първия парфюм. Говорим за съвременния парфюм. Различни аромати и благоухания са се използвали още в Древен Египет. Но както и да е.

Да, името на Катерина де Медичи се свързва с първия парфюм. Но е изобретен от нейния личен асистент, който пък е италианец. С малко повече заобикалки си дойдохме на думата- заложете или на френски, или на италиански парфюм. Няма как да сбъркате.
А защо пък задължително да е парфюм? Идеален подарък за шефа за рожден ден може да е и козметика за бръснене. Отново луксозна. Направо цял комплект за бръснене. Не от онези на Жилет (нищо против самата марка), които можете да намерите във всеки магазин за козметика. Комплект за бръснене, съдържащ класически крем за бръснене, четка за бръснене и истински бръснач! С такъв комплект дори ще погъделичкате мъжкото му самочувствие. Перфектен подарък за шефа за рожден ден!