В редица случаи, когато се налага да избирате подаръци, срещате спънки. Я защото не се сещате какво да подарите, я защото не можете да намерите точно това, което искате. А когато се стигне до там, че трябва да избирате подарък за шеф, който празнува юбилей, ситуацията вече става критична.

Какво да изберете за подарък на шефа

Знаете, че когато се налага да поднесете някакъв подарък за обикновен рожден ден или пък дори за сватба, а не разполагате с никакво време, винаги можете да се спасите с красив пощенски плик, в който според повода да поставите някаква сума, определена лично от вас и да прибавите мила картичка с пожелания. Изключително удачно- от една страна предназначените според повода пари могат да бъдат изхарчени от бъдещия им притежател по начин, който той сам желае, а от друга- вие си спестявате неприятното двоумене и мъдруване какво точно да подарите, както и отегчителното бродене по магазините.
Да, няма нищо по-лесно от това едни пари просто да сменят притежателя си. Направо е елементарно спасение, когато става дума за подарък. Но има и поводи, в които това не е особено уместно. Както когато човек празнува юбилей, камо ли ако юбилеят се окаже на собствения ви шеф. Да подарите му поднесете пари ще е истински гаф. И то неописуем гаф!
Какъв подарък за шеф, който празнува юбилей, можете да измислите тогава?

Ето 5 особено подходящи идеи за подарък за шеф, който празнува юбилей.

 1. Луксозна химикалка
  Да, на всеки шеф се налага да се подписва под някакви документи. И ако му подарите луксозна химикалка, има вероятност всеки път когато поставя подписа си някъде, да си припомни кой му я е подарил и дали не заслужава повишение…
 2. Настолна поставка за канцеларски материали
  Естествено не говорим за някаква пластмасова поставка, а за нещо изискано и луксозно, подходящо за шефското бюро.
 3. Настолна лампа
  От онези, с които по филмите сте виждали, че големите бизнесмени украсяват работното си място.
 4. Часовник
  Всички часовници са подходящ подарък за шеф, който празнува юбилей- и стенни, и ръчни, и настолни, и дори джобни.
 5. Луксозна поставка за четка за бръснене с купа за образуване на перфектна пяна, заедно с класическа четка за бръснене и бръснач
  Няма да даваме излишни разяснения относно ползите от подобен подарък. Той е истинска класика за истински шефове.