Темата е ясна. Подарък за юбилей 60 години на мъж. Което е леко притеснително. Първо, че е юбилей. Което предполага изискан и стилен подарък. Не просто да посетите някой магазин за подаръци и да закупите първото нещо, което Ви попадне пред очите. Юбилей е и трябва идеята за подарък сериозно да се обмисли.

И второ. Говорим за подарък за юбилей 60 години на мъж.

Не за юбилей по случай 30 или 40 години. При който избора на подарък не е чак толкова труден.
Един мъж, който празнува своя 60 годишен юбилей вече гарантирано е преполовил жизнения си път. Дори и впряганият за най-възрастен жител на земята е починал на 113 годишна възраст.
Но, както често се случва в живота, има много различни 60 годишни мъже. На които прилягат и съвсем различни подаръци. Загледайте се в по-долната снимка. Тя е на мъж на около 60 години.

Е да, няма какво да се лъжем. Това е модел. Но си е на 60 години. Което е доста впечатляващо! Гарантирано има жени на около 20 или 30 годишна възраст, които биха му се възхитили. И то не като си го представят в образа на техен баща. Още по-малко пък дядо.
Какъв подарък би паснал на подобен 60 годишен мъж?
Категорично истински бръснач! От онези, които с майсторлък за използвали едно време! Стилна риза, вратовръзка или пък кожен колан са също добри варианти.
Но не всеки мъж на 60 изглежда така. Повечето дори са доста далеч от подобна визия, като тази от снимката.

Какъв друг подарък за юбилей 60 години на мъж да изберете?

Добродушен стар мъж, чиято възраст вече определено личи. Забравете са бръснача! Най-вероятно ръцете му вече силно треперят. Но пък определено би се очаровал от някоя красива снимка на цялото си семейство. Поставена в ефектна рамка. Би се зарадвал на удобна анатомична възглавница, меки и топли пантофи и приятна книга за четене. Пухкаво одеяло и евентуално чаша греяно вино. Нищо по-специално. За него ще е важно дори и само присъствието Ви!