Размишлявайки над темата за интересни подаръци за мъже, веднага захвърляме настрана някои неща. Като вратовръзки, колани, портфейли, химикалки, дрехи и други подобни и често подарявани мъжки аксесоари и артикули. Мислим за нещо по-креативно. Умуваме над интересни подаръци за мъже, които да са не само необходимост, но и да не са банални. Ето някои предложения:

Ножове под каквато и да е форма

Няма нищо по-мъжкарско за един мъж от нож. Може да е джобно ножче, ловджийски нож, кинжал или кама. Най-добре класически бръснач за бръснене. А той може да върви в комплект с крем за бръснене или четка за бръснене.

Коли, лодки и дронове с дистанционно управление

Вероятността да подарите Бентли или джет на който и да е мъж граничи до нулата. Затова заложете на мъжките играчки. Знаете, че дори и на външен вид някои мъже да изглеждат по-захабени, те с кеф биха се забавлявали на подобни играчки.

Ваучер за масаж

За съжаление, много мъже страдат от разни дископатии и дискови хернии. И то на все по-ранна възраст. Тъжно, но факт. Вместо да ги пращате към Павел баня, се погрижете за тях преди да се е стигнало дотам. Професионалният масаж винаги има положителен ефект. И дори и да не е с хепи енд, ще бъде оценен като подарък. Определено е сред неочакваните интересни подаръци за мъже.

Къмпинг оборудване

Това важи единствено, ако сте сигурни, че мъжът, комуто ще подарявате нещо, е запален къмпингар. Ясно е, че няма как да му купите нова палатка, защото надали ще е по джоба Ви. Нито пък спални чували или дюшеци, защото вече ще разполага с такива. Но един качествен фенер от онези, които имат различни опции за зареждане, е отличен избор. Практичен несесер за козметика или качествен термос. Това са неща, които биха превърнали къмпингуването в по- комфортно преживяване. Без да нарушават истинската му идея. А именно сливане с природата.

А защо не и аксесоари за бръснене или козметика за бръснене