Говорейки за стилни подаръци за мъже, е добре първо да уточним значението на думичката стилно. В случая тя означава нещо, което е оригинално и възприемано като изискано. Дотук добре. Нагаждайки стилните подаръци за мъже според професията им, определено не е лека задача. И професии колкото щете, но все пак в следните няколко реда ще се пробваме да Ви улесним.

Стилен подарък за мъж, работещ в ИТ сферата

стилен подарък за мъжЯсно е, че този тип мъже притежават безжична мишка или пък безжична клавиатура. Но можете да ги изненадате с такива, които са направени от бамбук. Не се изненадвайте, вече има и такива. Освен че са оригинални и изискани, те са направени изцяло от еко материали. И определено се вписват в категорията стилни подаръци за мъже.

Стилен подарък за мъж- лекар

Ще е глупаво да купувате на подобни мъже работно облекло. Те вече разполагат с такова. Но никак няма да е зле да ги снабдите с удобни обувки, с които да работят. Тези хора по цял ден търчат нагоре-надолу из болницата, в която работят и биха се зарадвали на подобен подарък. Към графата стилни подаръци за мъже според професията им, можете да включите тази идея и за мъже, занимаващи се с всякаква дейност, която изисква ходене напред-назад.

Стилен подарък за мъж- бизнесмен

Понятието бизнесмен е доста обширно, но надали има уважаващ себе си бизнесмен, който не носи ризи и вратовръзки. Предполага се, че вече има достатъчно, но пък можете да го изненадате с ръкавели, химикалка Паркер или пък луксозен ръчен часовник.

Стилен подарък за мъж, работещ в сферата на строителството

Тук няма да сбъркате и с работните дрехи. Просто защото те бързо се захабяват. Но все пак говорейки за стилни подаръци е по-добре да снабдите съответния мъж с някой от онези куфарчета, които съдържат всякакви инструменти. Качествени.

Стилен подарък за всеки един мъж, без значение от професията му

Изненадайте го с комплект за класическо бръснене. Или казано по-модерно, сет за класическо бръснене. Със сапун за бръснене, и четка за бръснене. Повечето мъже (с изключение на вече не толкова малък процент от тях) обичат да си се чувстват мъже. А надали има нещо по-мъжко от бръсненето на един мъж с подобен тип аксесоари за бръснене и козметика за бръснене!