Знаем, че тривиалното, баналното и стандартното са изпълнени със скука, особено когато трябва да измислим някакъв подарък за мъж. А също така знаем, че мъжете по природа не обичат скуката. Нито пък можете да се измъкнете от ситуацията с популярния израз Вложих толкова много мисъл в твоя подарък, че стана твърде късно да го купя…Това е причината тук да Ви предложим 3 идеи за уникални подаръци за мъж:

Машина за изстрелване на панички

Сещате ли се за какво става въпрос? От онези уреди, които за известни и като трап и които изстрелват автоматично панички във въздуха, а вие трябва да ги улучите. Това е особено подходящ подарък за мъж, който е запален по ловуването. Не забравяйте към уреда да закупите и панички. Можете също така да добавите и дистанционно за гласово контролиране на машината. Зависи доколко се разпростират финансовите Ви възможности.

Среща с някоя известна родна звезда

Определено спада към графата на уникални подаръци за мъж, но трябва да знаете кои са фаворитките (предполага се, че среща с жена-звезда е по-удачен вариант, отколкото с мъж) на човека, комуто искате да подарите уникален подарък. Все пак има съществена разлика дали ще се опитате да водите преговори за среща-изненада с Лора Караджова или с някоя фолк- дива като Мара Отварачката.

Екзотична екскурзия

Тук планирането е по-сложно, така че е най-добре екскурзията да е под формата на ваучер, а към него да добавите Вашите предложения за екзотично пътешествие. Не си мислете, че под екзотика е задължително да пратите МЪЖА в Тайланд, където може да се подложи на специален масаж. Такива се предлагат и тук. Но това, което не можем да предложим в България е например разходка сред пустинята на гърба на камила или пък истинско сафари сред лъвове, слонове, жирафи и т.н.

Сет за класическо бръснене

Ако сте в търсене на уникални подаръци за мъж, то надали има нещо по-нестандартно от един луксозен комплект за класическо бръснене. От онези, които включват стойка за истински бръснач и четка за бръснене. Класика, но уникална!

Водоустойчив фотоапарат

Няма човек, който да не изпита радост от такъв подарък. Това да можеш да правиш снимки под вода си е нещо, което наистина си струва. Още повече ако бъдещият притежател на подобна вещ си пада по водни спортове и особено ако умее да се гмурка. Отново пример за уникални подаръци за мъж.