Размишлявайки над уникални подаръци: баща е ясно, че от баща до баща има огромна разлика. Не само според характера на самия баща, но и според неговата професия, привички, интереси и навици.

Така че със следващите предложения по темата уникални подаръци: баща ние само ще се опитаме да Ви дадем някои идеи, а Вие сами ще прецените коя от тях подхожда за Вашия баща.

 1. Подарък, лично изработен от Вас
  Не всеки може да рисува или пък да измайстори нещо лично. Но ако сте от късметлиите, надарени с някакъв талант, този подарък ще оглави класацията в уникални подаръци: баща. Можете да нарисувате картина, да измайсторите нещо от дърво или метал. Зависи в какво Ви бива най-много.
 2. Подарък с надпис „Най-добър баща“
  Какъв точно да е подаръкът, можете сами да изберете. Може да е чаша за кафе, халба за бира или пък тениска. Има вече много фирми, които предлагат подобни услуги. А ако искате да сте по-оригинални, добавете още нещо към надписа „Най-добър баща“. Нещо лично и запомнящо се.
 3. Релаксираща процедура
  Добър вариант е да закупите на баща си ваучер, предназначен за СПА процедура или пък масаж. Възрастта на бащата в случая няма абсолютно никакво значение. Важен е релакса.
 4. Къмпинг аксесоари
  Не е необходимо баща Ви изобщо някога да е ходил на къмпинг. Но разни пособия от рода на фенерче, джобно ножче или термос никога няма да му бъдат излишни. Като споменавайки термос, имайте предвид, че не е задължително да говорим само за съхранение на топлото кафе. Вече има страхотни термос- чаши, предназначени да държат бащината бира дълго време на перфектната температура.
 5. Подарък за късмет
  В това число се включват всякакви картини, пластики и фигурки, които изобразяват четирилистна детелина или пък златна подкова.
 6. Сет за класическо бръснене
  Ако имате баща, който вече е позабравил как някога са се бръснели истинските мъже, е добре да му го напомните. С навяващото носталгия класическо бръснене, съпроводено от приятно затоплената кърпа за лице. Четка за бръснене и крем за бръснене. Естествено и класически бръснач. Вероятно, ако пропуснете първото предложение към темата уникални подаръци: баща, този сет би се наредил на челно място сред хрумванията за оригинални подаръци.