Моля, прочетете внимателно този текст.

Той представлява споразумение между Вас и „Био Лайф Козметикс” ООД и посочва условията, при които можете да използвате сайта, както и нашите задължения към Вас.
Използването на предлаганите от електронния магазин „Био Лайф Козметикс” услуги е възможно само след като се съгласите с настоящите условия.

1. ЗА ФИРМАТА

Фирмата, която предоставя услугата е „Био Лайф Козметикс”ООД, ЕИК119612101, адрес на управление:

гр. София 1756, бул. „Климент Охридски” 65

2. РЕГИСТРАЦИЯ И СИГУРНОСТ

За да закупите продукт от www.biolifecosmetics.com, е необходимо да сте регистриран потребител. Регистрацията става чрез въвеждане на вярна, пълна и точна информация във формуляра за регистрация.
Като регистриран потребител, Вие носите пълна отговорност за запазването в тайна на Вашето потребителско име и парола, както и на личната информация във Вашия профил (вкл. адрес, телефонен номер, електронен адрес и оторизираните лица да приемат поръчките Ви).
Единствено Вие можете да оторизирате трети лица да използват Вашето потребителско име и парола в www.biolifecosmetics.com

Вие носите пълна отговорност за всички действия, които се извършват чрез Вашето потребителско име и парола в www.biolifecosmetics.com

При всяко съмнение за неправомерно използване на Вашето потребителско име и парола или за опасност от такова, моля незабавно уведомете екипа на „Био Лайф Козметикс”.

3. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

„Био Лайф Козметикс” ООД e дружество, вписано като Администратор на лични данни по смисъла на чл. 3, ал. 1 от Закона за защита на личните данни под идентификационен номер 48995.

„Био Лайф Козметикс” ООД гарантира на своите клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни.

„Био Лайф Козметикс”ООД се задължава да не редактира или разкрива лична информация без изрично предварително разрешение на потребителите, освен в случаите когато трябва да се подчини на законова процедура.

4. ЦЕНИ НА СТОКИТЕ

Указаната цена на отделните стоки е за 1 брой с включен ДДС. Цените са в български лева.

Стойността на доставката не е включена в посочената цена на продуктите и се определя съобразно теглото на поръчаните продукти и посочения адрес на доставка.

5. ПРОМЯНА НА ЦЕНИТЕ

„Био Лайф Козметикс” ООД има правото да променя цените на предлаганите в сайта продукти, без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Всеки клиент на интернет магазина се задължава да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на договора, съгласно настоящите общи условия. Цените обявени на сайта са валидни до изчерпване на количествата.

6. УСЛОВИЯ НА ПОРЪЧКА И ЗАПЛАЩАНЕ

Избраните от Вас продукти се появяват във Вашата количка. Вие можете да променяте количеството на продуктите да добавяте или да изваждате продукти.

Във всеки един момент във Вашата количка можете да видите всички избрани от Вас продукти тяхната цена, както и общата им сума.

За да направите поръчка, е необходимо да изберете продуктът, да го добавите в кошницата, след натискане на бутона”Купи”.

В количката Вие можете да видите цената на избраните от Вас продукти. Ако разполагате с ваучер или купон за намаление, трябва да го отбележите. Крайната сума(с включен транспорт), която трябва да заплатите като наложен платеж на куриера, ще Ви бъде съобщена по телефона от наш служител. При всяка една поръчка „Био Лайф козметикс” издава фактура на клиент на дребно. Ако желаете да бъде издадена на фирма, моля попълнете данните в съответния формуляр. Фактурата ще бъде изпратена заедно с поръчаната от Вас стока.

ВАЖНО:

Когато посочвате адрес за доставката, моля уверете се, че в рамките на работния ден, когато ще бъде доставена стоката на този адрес ще бъдете Вие или друг човек, който сте упълномощили да я приеме.

След като финализирате поръчката си на електронния адрес, който сте дали при регистрацията си ще получите имейл с цялата информация по поръчката.

Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

Посочването на непълни или неверени данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.biolifecosmetics.com с изпълнение.

7. ДОСТАВКА НА СТОКИ

Доставката се извършва от куриерска фирма.

Стойността на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка, теглото и цената на поръчаните стоки.

ВАЖНО! При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!

Свържете се с нас на телефон: 0884 100950, или ни пишете на имейл: [email protected], за да ни информирате относно възникнали проблеми при доставката

8. ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

I. Право на отказ от договора от разстояние или извън търговския обект.

Имате право да върнете закупена от нас стока както е разяснено по-долу и ако стоката отговаря на следните условия:
• няма механични повреди;
• не е била използвана;
• с оригиналната си опаковка е и има търговски вид;
• придружена е от приложената гаранционна карта, съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена.

II. Имате право да се откажете от настоящия договор, без да посочвате причини за това, в срок 14 дни.

III. Срокът за отказ е 14 дни считано от датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на стоките.
За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за Вашето име, географски адрес и ако имате такива, телефонен номер, факс и електронен адрес и за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление например писмо, изпратено по пощата на адрес: гр. София, п.к. 1756,
бул. „Климент Охридски” № 65 до „БИО ЛАЙФ КОЗМЕТИКС” ООД или електронна поща: [email protected].

За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

IV. Действие на отказа.
Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим заплатената за стоката сума в срок от 5 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я заменим, без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача. Ще извършим възстановяването, като използваме същото платежно средство, използвано от Вас при първоначалната трансакция, освен ако Вие изрично не се съгласите за друг начин; във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас.
Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно или докато не ни представите доказателства, че сте изпратили обратно стоките, в зависимост от това, кое от двете събития е настъпило по-рано. В такива случаи, ще ви възстановим плащанията в срок до пет работни дни, след настъпването на някое от двете събития.

Очакваме да ни изпратите или да върнете обратно стоките на адрес: гр. София, п.к. 1756, бул. „Климент Охридски” № 65 до „БИО ЛАЙФ КОЗМЕТИКС” ООД без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор.
Срокът се счита за спазен, ако ни изпратите обратно стоките преди изтичането на 14-дневния срок.
Вие трябва да поемете преките разходи по връщане на стоките.
Вие отговаряте единствено за намаляване стойността на стоките вследствие на изпробването им, различно от необходимото за установяване на тяхното естество, характеристики и добро функциониране.
За избягване на съмнения, връщането е възможно само когато стоките отговарят на условията, посочени в т.I по-горе.
9. ВРЪЗКА С НАС

Вие можете да се обръщате към нас за информация относно предлаганите продукти, условията за поръчка и доставка, както и за да проверите статуса на Вашата поръчка.

Вие ще получите информацията, която Ви интересува, стига тя да е в нашата компетентност, независимо дали се свържете с нас чрез e-mail или по телефона.

Телефонните разходи, които правите, обаждайки се на тел.: 0884 100950, са за Ваша сметка съобразно актуалната тарифа на Mtel.

Можете да ни пишете на имейл адрес: [email protected]. За Ваше улеснение можете да използвате формата за директна връзка с нас.

10. ОТГОВОРНОСТИ

При ползване на услугите, предлагани от „Био Лайф Козметикс” ООД:

Вие изразявате съгласие, че използването на услугите предлагани в сайта е на Ваша отговорност.

„Био Лайф Козметикс” ООД не носи отговорност за информацията, услугите и гаранциите, дадени от производителите на продукти или услуги.

„Био Лайф Козметикс” ООД не гарантира, че функциите предложени от сайта и информационният поток са лишени от технически грешки.

11. ПРАВА ВЪРХУ САЙТА

Цялото съдържание на сайта e собственост на „Био Лайф Козметикс” ООД. То е създадено, за да помага на нашите клиенти да се възползват максимално от услугите, които предлагаме. Всяко друго използване на съдържанието на сайта, включително модификация, репродукция и дистрибуция без писменото разрешение на „Био Лайф Козметикс” ООД се наказва от закона.

Екипът на „Био Лайф Козметикс” се грижи за доброто обслужване на клиентите на електронния магазин. Ако имате въпроси и препоръки свързани с използването на сайта, моля свържете се с нас на телефон 0884 100950 или пишете на Отдела за обслужване на клиенти. Вашето мнение е важно, за да направим магазина още по-удобен и полезен!