Търсейки подарък за мъж, можете да се сблъскате с какви ли не варианти. Особено ако посетите някой от специализираните магазини за подаръци. Тук обаче ще стесним малко обхвата на търсене. Ще разгледаме само идеи за подарък на женен мъж. Е, може и да не е женен, но да е с трайна връзка. И то с такава жена, която да има поне донякъде развито чувство за хумор. В противен случай тя може директно да Ви изхвърли от дома, замеряйки Ви по главата с подаръците, предназначени за мъжа ѝ.

Четете надолу и ще разберете какво имаме предвид.

  1. Тениска с щампа, касаеща женените мъже. Например Не ми трябва Гугъл, жена ми знае всичко. Или нещо подобно.
  2. Луксозни и удобни пантофи. С пъхнато към тях шеговито послание от сорта на Не съм мъж под чехъл. Сред нестандартните идеи за подарък на женен мъж.
  3. Огромна халба за бира. В магазините за подаръци се продават халби и чаши за бира, носещи наименованието Бирен барометър. Но, ако искате да сте по-оригинален, измислете свой надпис, който да се гравира върху избраната от Вас чаша за бира. Нещо свързано и с половинката. Все пак сме в категорията интересни идеи за подарък на женен мъж. Пробвайте с Бирата е по-добра от жената, защото никога няма да прояви грам ревност, ако хванеш друга. Или Бирата е по-добра от жената, защото можеш винаги да имаш повече от една, без да изпитваш и капка угризение. Варианти много.
  4. Игра за възрастни. Има ги вече и в големите книжарници. От онези с позите и местата. Сетихте се. На такъв подарък дори и половинката няма какво да възрази.
  5. Комплект за бръснене. Сред най-добрите идеи за подарък на женен мъж. Перфектен за него. А в крайна сметка и за нея. Малко са жените, които обичат мъжете им да ходят с прорасла брада, без никаква поддръжка. Партньорът трябва да е или гладко избръснат или да поддържа брадата и бакенбардите си в изряден вид. Това е!