Ако продължавате да се чудите с какво да изненадате любимия си човек за предстоящите коледни празници, надали има по-подходящи подаръци за мъже от луксозната серия за класическо бръснене на италианската фирма Мондиал. Подробности за всеки един продукт можете да намерите на в сайта ни – www.barba.bg, но ако сте прекалено заети ще ви подскажем с конкретни предложения, които не само ще изненадат приятно партньора ви, но и определено ще събудят възхищение у него от направения от вас компетентен избор.

1. Мъжки комплект за бръснене

луксозен мъжки комплект

Това вероятно е най-подходящият коледен подарък, защото има изцяло завършен вид. Можете да избирате между комплектите Mondial и Axolute, които от своя страна са тематично селектирани според индивидуалните потребности и предпочитания на всеки мъж. Който и комплект да изберете, няма да сбъркате. А добрата новина е, че в момента са и на специални промоционални цени.

2. Одеколон

Лосион за след бръснене Цитрус

Но не какъв да е. А именно Antica Barberia. Със своя свеж цитрусов аромат, той ще успее да впечатли не само половинката ви, но и вас.

3. Луксозна четка за бръснене

Четка за бръснене с естествен косъм от супер язовец

Класическото бръснене е невъзможна мисия, ако партньорът Ви не разполага с четка за бръснене. Независимо дали ще изберете четка с естествен или изкуствен косъм, тази с марката Мондиал ще е превъзходен подарък за мъжа ви;

4. Бръснач

 

бръснач

Ако прегледате последните статистики ще установите, че самобръсначките са сред най-баналните и изтъркани подаръци, които се подаряват на мъжете. И са нежелани от тях. По съвсем друг начин обаче стои въпросът с класическите бръсначи. Надали има мъж, който стиснал в ръката си бръснач, да не се почувства по-мъжествен. А гледан отстрани от половинката си – и по-желан. Можете да изберете между бръснач Бейлис и бръснач Гибсън, като и двата са ръчна изработка и макар и модерни, продължават да съхраняват в себе си духа на старите традиции.

5. Стойка за аксесоари за бръснене

Поставка за четка за бръснене и бръснач

Луксозните аксесоари за бръснене се нуждаят и от луксозна поставка за тях. Тя служи не само за удобство, но с изчистения си дизайн ще придаде и стилна атмосфера в банята ви.